Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

1 par silikonesåler

  Del

  zoom
  1 par silikonesåler

  Vi kender det alle. Du har gået en hel dag i høje hæle eller laksko, og har så ondt i dine fødder når du kommer hjem, at du knapt kan gå. Men med disse smarte silikonesåler skal det være slut. De støtter dine fødder og giver støddæmpning, så at du ikke skal gå rundt med ømme fødder. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 45,00

  Vejl. pris kr 89,00

  -49%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vi kender det alle. Du har gået en hel dag i høje hæle eller laksko, og har så ondt i dine fødder når du kommer hjem, at du knapt kan gå. Men med disse smarte silikonesåler skal det være slut. De støtter dine fødder og giver støddæmpning, så at du ikke skal gå rundt med ømme fødder. Læs videre nedenfor.

  1 Par Smarte Silikonesåler

  Der er ikke noget værre end ømme fødder i skoene.. Især når du har de højhælede på, kan du mangle støtte til foden, og sidst på dagen eller aftenen kan det være pinefuldt at gå rundt.

  Med de smarte silikonesåler er det slut med ømme føddder! 
  Silikonesålerne støtter og giver støddæmpning og er ideelle til dig, der går meget i løbet af en dag - eller til dig, der vil have de højhælede på i byen. Silikonesålerne er meget behagelige og skaber den ideelle komfort for dine fødder. De kan bruges i alle slags sko, og de er især velegnet til dig, der har forfodsnedfald eller hælespor. Sålerne støtter hele vejen rundt om din hæl, langs foden og ved trædepuden, og du er derfor garanteret den bedste støtte.

  Sålerne måler 21 cm. i længden, forfoden 6.5 cm bred, hælbredde 5 cm., de kan strækkes og derved blive længere, og så er de lette at vaske, så du kan nemt bruge dem igen og igen. Du kan evt. klippe sålerne til, hvis de ikke passer helt.

  Benyt dig af tilbuddet nu og bliv fri for bekymringen om ømme fødder!

  Leveres i helt klar farve eller klar/blå.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /