Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

1 stk. anti-gø ultralyds hundehalsbånd

  Del

  zoom
  1 stk. anti-gø ultralyds hundehalsbånd

  Er du træt af at høre på din hunds uendelige gøen, og har du ikke tid til at træne den til at lade være. Eller har al den træning du har lavet bare ikke været effektiv? Så er det efterspurgte anti-gø hundehalsbånd perfekt til dig. Det er en sikker og effektiv måde at minimere din hunds gøen på, og snart vil du kunne nyde freden derhjemme igen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 159,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du træt af at høre på din hunds uendelige gøen, og har du ikke tid til at træne den til at lade være. Eller har al den træning du har lavet bare ikke været effektiv? Så er det efterspurgte anti-gø hundehalsbånd perfekt til dig. Det er en sikker og effektiv måde at minimere din hunds gøen på, og snart vil du kunne nyde freden derhjemme igen.

  Anti-gø ultralyds hundehalsbånd

  Ultralyd anti-gø hundehalsbånd er en sikker og effektiv måde at få minimeret din hunds gøen på.  Halsbåndet er elastisk og justerbart, det anbefales at du måler omkredsen af din hunds hals for at sikre dig, at halsbåndet kan nå rundt og samtidig være behageligt for hunden. Halsbåndet måler ca. 30 cm.

  Med dette hundehalsbånd kan du indstille det til enten at virke med ultralyd eller med almindelig lyd.

  Ultralyd: Når din hund giver hals aktiveres halsbåndets ultralyd, som kun hunde hører. Din hund får altså ikke elektriske stød, som ved andre hundehalsbånd, og der er intet der gør ondt på din hund.

  Almindelig lyd: Når din hund giver hals aktiveres en høj lyd, som med det samme vil overraske hunden. Hunde lærer hurtigt, at deres gøen sætter den høje lyd i gang, og vil stoppe gøen ganske hurtigt.

  100% harmløst anti-gø hundehalsbånd, lavet i elastisk materiale, så det kan justeres alt efter størrelse på din hund.

  Produktinfo:
  100% humant og sikkert, er helt harmløst.
  Rød indikatorlys
  On/off knapper
  Høj/lav volumeknapper
  Vandtæt
  Bruger 2 stk. knapbatterier AG10 (medfølger ikke)
  Længde: Mål omkredsen af din hunds hals, halsbåndet er ca. 30 cm. 

  Bemærk:
  For de fleste hunde vil det tage 7-14 dage for at virke, der er dog ikke garanti for at det vil lykkedes helt at få hundens gøen stoppet
  Der tages forbehold for at ikke alle hunde får succes med halsbåndet, det afhænger til dels også af hvordan din hund er.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /