Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Chop & Roll allround rullekniv

  Del

  zoom
  Chop & Roll allround rullekniv

  Denne Chop & Roll rullekniv gør skære- og hakkearbejdet ved madlavningen meget nemmere og behageligt. Kniven har nemlig en rund klinge, der kan køre med, når du skal skære – lidt ligesom et pizzaskærer. Men du kan også låse klingen, så du kan bruge kniven til at hakke f.eks. krydderurter med. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 89,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -40%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne Chop & Roll rullekniv gør skære- og hakkearbejdet ved madlavningen meget nemmere og behageligt. Kniven har nemlig en rund klinge, der kan køre med, når du skal skære – lidt ligesom et pizzaskærer. Men du kan også låse klingen, så du kan bruge kniven til at hakke f.eks. krydderurter med.

  Kniven her er nem at bruge, også hvis du har problemer med holde på en normal kniv. Kniven er rund – både greb og klinge. Og klingen kan løbe rundt inde i grebet. I grebet er der en aftrækker til at låse klingen med, når den ikke skal køre med rundt.

  Chop & Roll rullekniven er nem at betjene

  Grebet er ergonomisk udført, hvilket gør kniven nem at arbejde med. Grebet er lavet af plast og kan skilles fra klingen, så du har mulighed for at rengøre den grundigt. Kniven kan bruges til alt – grøntsager, bagværk, pizza, kød osv.

  Egenskaber:

  • Nem at rengøre
  • Rustfrit stål blad
  • Ergonomisk design
  • Mål: 17 x 15 x 2 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /