Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 128 gange

Forstørrelses briller med indbygget lup

  Del

  zoom
  Forstørrelses briller med indbygget lup
  Set 128 gange
  ID nr.: 2257

  Forstørrelsesbrillen er et hit hos alle entusiaster, hvad enten du beskæftiger dig med elektroniske reparationer, smykkegraveringer, reparationer af ure, frimærke- og møntsamlinger eller miniature mekanisk arbejde, fordi den lader dig se og undersøge en mikroskopisk verden, helt ned til de mindste detaljer. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Forstørrelsesbrillen er et hit hos alle entusiaster, hvad enten du beskæftiger dig med elektroniske reparationer, smykkegraveringer, reparationer af ure, frimærke- og møntsamlinger eller miniature mekanisk arbejde, fordi den lader dig se og undersøge en mikroskopisk verden, helt ned til de mindste detaljer. Læs videre nedenfor.

  Iøjnefaldende flot og ergonomisk design
  Du behøver ikke at være ekspert for at se, at vi her har med en attraktiv brille at gøre - forstørrelsesbrillen er udviklet i et iøjnefaldende flot design, og særligt når sammenlignet med markedets mange andre traditionelt bøvede og kedelige forstørrelsesbriller. Brillen er både minimal og tidsløs i sit udseende, endvidere også ergonomisk udformet til at passe rundt om dit ansigt og bagom dine ører, så du oplever større komfort, når du fordyber dig i nussearbejde.

  160% bedre synsoplevelse
  Brillen giver dig øget synsevne med 160% forstørrelse, så du kan fordybe dig i mange timers detaljeret underholdning, når anvendt til undersøgende formål, og hvilket er ekstremt praktisk at være i besiddelse af, når du beskæftiger dig med håndtering af smådele.

  Brillerne er ideelle at anvende, når du vil opnå et bedre og et mere detaljeret overblik over alt lige fra dine elektroniske reparationer, smykkegraveringer, reparationer af ure, frimærke- og møntsamlinger til miniature mekanisk arbejde.

  Specifikationer
  160% forstørrelse
  Materiale: plast
  Længde på sidestykket: ca. 17 cm
  Dimensioner, linse: ca. 7 x 4 cm
  Dimensioner, broen: ca. 3 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /