Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 133 gange

Powerbank og RFID kortholder – din sikkerhed!

  Del

  zoom
  Powerbank og RFID kortholder – din sikkerhed!
  Set 133 gange

  Med denne originale og praktiske InnovaGoods powerbank og kortholder kan du nemt holde styr på dine kreditkort. I kortholderen er de sikret mod elektroniske tyveknægte, der vil stjæle dine oplysninger og købe ind for din regning. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne originale og praktiske InnovaGoods powerbank og kortholder kan du nemt holde styr på dine kreditkort. I kortholderen er de sikret mod elektroniske tyveknægte, der vil stjæle dine oplysninger og købe ind for din regning.

  InnovaGoods powerbank og kortholder med fem rum ser ikke ud af meget, men den sikrer din kort mod RFID-tyveri på grund af den beskyttende metallegering. På den måde kan du trygt opbevare din kort i jakke- eller bukselommen uden risiko for, at dine data bliver stjålet og misbrugt. Enheden måler blot 7,5 x 11 x 2 cm.

  Powerbank til iOS og Android

  Derudover kan du bruge den til at oplade din iOS- eller Android-smartphone. Den er nemlig samtidig et transportabelt, eksternt batteri, så du aldrig mere behøver være bange for, at din telefon løber tør for strøm.

  Der medfølger USB-kabel med mikro USB og Lightning.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /